Followers

Annoying la kamu!!bwekk ;p

-SALAM-

hye!!

hari ni da jumaat...means da 5 ari da ktorg study week...dan aku satu hape pn xstudy lagi....aku tgk kt FB pn sume post classmate aku smua kecoh pasal stdy...dan aku mcm biasa lah...asal dekat2 nak exam je mesti tangan aku ni gatal jew nak menggodek2 blog...time free2 dlu nak post entri p0n malas nak mampus....ni time2 spatutnya study lak aku kecoh2 nak blogging bagai...hahahaha :))
saya bukan malas study...bukan!!tapi asal saya buka je note2 tu mesti mata saya dengan lemah lembutnya mula merapatkan diri antara satu sama lain....s0 itu bukan salah saya =,=

hari isnin ni da start paper sejarah maritim...mmg gile arr jadual exam sem ni...blh lak kan paper major awal2...aku pun xtaw yakin ke x aku nak mjawab ni...pastu ada selang seminggu sebelum next paper 18hb...pastu 19hb..pastu 22hb...pastu 27hb....pastu 1mei balik Sabah!!! oo yeahhh!!!

Aku ada satu story ni...korang pernah x ada friend kat FB yg suka komen yg melalut xtentu pasal?? aku baru kena 2-3 hari ni...mula2 aku xprasan sangat...tp lepas "si dia" tegur sape org tu baru aku prasan...cerita dia cmni...lebih kurang a month ago ada sorg minah ni add aku kat fb...as usual aku ni maen approve je kalau org add....lgpun time tu aku tgk ada gak fb "si dia" mutual fren ngn minah ni...s0 aku x la suspect apa2....tp lately ni dia suka komen kt tempat aku tp komen tu di tujukn khas utk "si dia"...s0 agak annoying la kn...ko komen kt tmpt aku tp apsal komen ko tu dituju khas utk org laen...aku tnya gak kt "si dia" sape minah ni tp dia pun xtaw...s0 aku ignore je la....(sampai aku kate minah ni scandal dia..muahahaha ;p )

a week ago ada lak satu mamat ni lak add aku....mcm biasalah aku accept tanpa curiga apa2...TAPI!!!!setiap komen dia kat status or pix aku smua pun yg agak berbaur lucah dan mngundang perbalahan antara aku ngn "si dia"...ni contohnya :-


&&ni da mengundang ke "annoy"an si dia:-
ahahahaha sila abaikan ke"jiwang"an kitorg ;p

Oleh sebab "si dia" da panas so dengan rajinnya "si dia" telah mengodek fb mamat ni...dan yg paling x disangka rupanya fb ni ada link ngn fb minah yg tadi tu...xpasti la samaada dorang ni kenal each other dan saling berpakat or dorg ni memang org yg sama....dan yg paling aku xfaham apa motif dia buat smua ni???s0 aku buat kesimpulan sendiri minah tu admire ngn "si dia" so dia suruh la mamat ni @ buat fb mamat ni utk kacau aku...kononnya supaya kitorg gadoh la kowt...s0 childish kn...hahaha :))

siapa pun dia aku harap dia happy la ngn hidup dia...cuma aku nak minta maaf je kat dia...klu btul la apa yg aku fikirkan tu pasal niat dia tu, sori t0 say la sebab usaha anda untuk mengganggu saya tidak berhasil...sila cuba lain kali...HAHAHA!!!

okelah!
aku nak smbung main game kt fb...ehh slh...study!!ahahaha :')
kang xdpt jawab exam haku jugak yg frust menonggeng ;p


oke bye!
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

5 tiNdakBaLaS:

Rozuan Ismail said...

sila study sekarang!!

miSs Zie said...

ahahaha..baeklah =,=

Fadzli Amir said...

Salam kenal..!!!banyak sungghu cabaran study sekarang...kalu masa aku dulu mana ada segala internet,FB, blog semua bagai ni...kalu tak aku pun hanyut macam ko jugak...hehehhe...
tu la, pasal FB ni, nasib baik aku tak kena macam ni..kalu tak susah gak kehidupan..!!

miSs Zie said...

salam kenal jugak!!
ahahaha..taw xpe...
slalu kalau nak studi jek mesti igt kat game fb..muahahaha :)))
tp xpa..InsyaAllah smuanya akan selamat :')

tity said...

lama nda singgah ni.
hihi..lucu juga ada org mcm tu kan. makin tambah usia ni, makin byk ragam manusia di jumpa.. :)

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^