Followers

McMaNa NaK UpDatE sTaTuS FB guNa gaMBaR bErGeRak

۩۞۩۩۞۩ SALAM ۩۞۩۩۞۩


hye semua!!!
pernah x korang buka fB member N nampak status kat wall dorg guna gmbr bergerak2 (animation)????
emm..klu ad tjumpa @ tnampak mesti korg tertanya2 kat dlm aty kn cmn dorg buat tu...
sbnrnya senang je nak buat N u all pn blh buat sndiri...
me pn baru jg blajar ni smalam..s0 xslh kn klu share ngn korg gak....(●*∩_∩*●)

buka notepad korg...(start>all program>accessories>notepad)
copy ni kat notepad korg >>>

http://www.facebook.com/connect/prompt_feed.php?api_key=2915120374

&attachment={"name": "apa2 perkataan yg korg nak",

"href": "alamat fesbuk korang",

"description": "tulis apa-apa yg korang nak",

"media": [{"type": "image",

"src": "alamat pix yg korg nak masukkan",

"href": "apa2 alamat yg korg suka"}]}

&target_id= id fesbuk yg korg nak post (kalau bukan kat wall korg)

copy semua yg korg tulis kat note pad tu....N paste kat address bar ....tekan ENTER
publish wall

kalau korg nk ubah via pn blh...ni caranya :-
api_key=2305272732 <=via photo api_key=2392950137 <=via video api_key=2386512837 <=via Giftss api_key=2361831622 <=via Group
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagi yg masih kurang jelas..ni ada contoh gmbr....

lepas korg klik link ni yg akan kuar >>>


ni gambar kat notepad>>

ni akan jadi kalau korg da paste kat address bar >>


~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

selamat mencuba ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
kalau ada yang korg xfaham juz komen me okeh...saya sedia membantu..hahahahaha
sori kalau gambar xjelas...da cuba sedaya upaya upload tp ad mslh ckit....o(≧o≦)o


ஜ۩۞۩ஜ

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

5 tiNdakBaLaS:

runjai said...

ahahahahahahahha.. matai laaa jdi cigu suda kaaa?? bah sapa yg mau blajar tu... buli la mcuba.. keeekekek

miSs Zie said...

wakaka..galakkkkkk

naminth said...

hebat2... makin2 mahir suda... teori dulu,pastu amali.. wkakaaka

Administrador said...

Don't work

miSs Zie said...

admin:: emm yup..now we can't used it anymore..FB block..sori :)

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^