Followers

kEjaM!!!

-SALAM-


hak3...ngeri jew title kn...KEJAM!!![sila baca dalam nada ala2 org sakit hati kna kunci dari luar bilik]muahahahaha...


ok2...sbnrnya tadi me baru habiz paper ASIA MODEN...dlm subjek ni ada blajar sejarah India moden..China moden...dan Jepun Moden...ksimpulannya yg moden2 jew la...hahahaha....sbnrnya nk moden sgt tu xdelah...ala-ala baru nk moden lah gtu...ok stakat tu jew pgenalan..k skian entry saya...muahahahahaha...ok2 stop mlalut....#__#


emm mcm biasalah kn klu da namanya exm..mula lah stdy tunggang tebalik kn...kaki kat atas dinding...kpla kt lantai...kertas pnuh katil...konon2 nk tunjuk stdy hard lah kn...sbnrnya satu hapa pn tadakkk...last2 tdo jugak yg lbey..kan..kan..kan...


jd dengan semangat n usaha yg cekal me pn stdy lah kononnya...mulalah membuka layar belayar mengelilingi Asia...N as usual la kn rasanya suma org pn buat...konon2 nk tunjuk pndai mula lah target apa soalan yg kuar...oleh sbb masa yg singkat me pn memandai lah target apa soalan yg kuar...da puas tunggang tebalik cari suma nota baru pasan mcm ada yg xlengkap di China...hairan!!mn nota2 sal China...lalu barulah tersedar diri slalu escpe tutorial..muahahaha...atas usaha yg gigih time kat claz ad gak salin2 nota cket[konon nk tunjuk rjin lah dlm claz salin nota sbnarnye nk elak dr ttido dlm claz....muahahaha...yg adoo] tu jew lah yg dpt dijadikn pnduan hidup...kah3 :))


Dan dengan yakinnya me pn baca la nota2 yg me aim konon2nya kuar exam tu....T__T

*******************************

Menjelang jew exam tadi me pn mlangkah dengan pnuh yakin ilmu didada n semangat yg berkobar2....konon2 da sedia la nak jawab exm..siap minum2 mkn kropok lekor lg..pnuh yakin kn...hahahahhaa...


msuk jew dewan tgk...ehhh2...abg jual burger lak yg jg exm...trus tbayang burger ayam double special tmbah cheese abg tu...sedapnyaa klu dpt mkn burger time2 lapar tghari buta tu....emmmmm...ok2 sampingan!!!-__-"


msuk dewan me trus cr tmpt duduk...blm smpat duduk dak claz da kecoh soalan susah[berani gak dorg belek ea wlupn di bagi amaran jgn buka soalan]...ayakkk!!!blm apa2 lg smgt da luntur...biz bterbangan suma2 yg melambak2 me baca [okeh itu tipu..me bc xsmpi 1jam pn utk 1negara..hahaha] ddk jew trus tulis nama kat kertas jwpn..konon2 wat cool lah kn ilmu pnuh didada...biz da baca2 doa smua exm pn start...buka2 soalan ja...hahh!!!!!mmg KEJAM!!!![sj tulis huruf bsr nk tunjuk btapa kejamnya soalan tu :p] satu apa pn yg me aim xkuar...muahahahahahaha...tula minah!!org suh blajar SEMUA..yg ko p pandai2 aim soalan nk wtpe....haaa!!!hambik ko!!ni nk jawab apa ni??T__T


bg xmengecewakan lecturer nk tnda nanti me pn kononnya dengan ilmu yang mlimpah2 jawab jew lah apa yg patut....egt2 blik kuliah kat dalam claz tu kira ok lah kn....da siap wat esei tu kecik jew me tulis note kat bwh krts jwpn tu...
*maaf puan kalau ada sejarah2 baru yg tkuar*
muahahahahahhaha :))
>>TAWAKAL<< -__-"


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

4 tiNdakBaLaS:

tity said...

haha! siap bagi note tu...

miSs Zie said...

tity:: hahaha...mnta maaf awal2...

datz syeil said...

sapa suh tembak2...aku surrender part tembak2 ne...nanti terhad mjawab jd nya

miSs Zie said...

hahaha..baeklah library girl!!hak3

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^