Followers

pHraSes...

-SALAM-

hye oLs~
me pn xtaw la apsl tiap kali nk blogging msti nk kna tggu tgh mlm...dr pagi me 0n9 tp xdenye nk mrajinkn diri ketuk2 keyboard ni...ni da tghmlm brulah smgt tu bkobar2...hahahhhahaha...mgkin feel sunyi ni mbuatkn hatiku terusik utk bermadah...chewahhh ayat xbley blah!!


ok2 al-kisahnya gni...prnh x korg jmp bnda alah ni kat fesbuk???>>




hahahaha....mesti pernah kan..kan..kan..klu yg xprnh tu meh ak habaq mai..benda ni kira cm kuiz lah gak..tp bezanya kuiz yg slalu kita maen tu ad soa
l2 kn..yg ni maen consult jew dorg yg sukati nak bg jwpn apa....borink pnya pasal me pn maen gak la mende ni...


me pn try test cuba la klik soalan ni>>


::nak yg jiwang jew..hak3..bkn apa mls nk try soalan2 yg pelik tu kang jwpn pn pelik2::


nak taw ap jwpn dia???taraaaaa......


::hahaha...ya2 saya taw saya mmg setia..dgn pnuh rasa bgganya me pn SHARE lah!!!setia babe sape xbgga...*gedikzz jew kn::



da p0st cantekkk jew kat wall mulalah sesi like-mlike komen-mengomen...N see>>


::yg 1st like mestilah si dia kn :"> N klu anda prasan terdapat anasir2 luar yg cemburu dgn jwpn saya..ahahahhaa::


sbnrnya lyn bnda2 cmni ni best gak kadang2...tyme2 borink tu blh la mgisi masa lpg kn..hahahaha...lagi satu kira bnda ni blh la mnceriakn hidup kita..yala ngn komen2 member yg xpuas hati...blh gak mengeratkn hubungan kn [ada kaitan ke??]...hahahaha:))


*anyway..apa pn yg kita buat asal kita gembira kira ok lah kn..jgn jew yg kita wat tu mlanggar hukum agama kira okeh la kn :)


-nyte ^_~

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

4 tiNdakBaLaS:

Rozuan Ismail said...

wah..seorang yang setia..harap2 result dalam fb tu btol lah ye..

miSs Zie said...

hahaha...insyaAllah betul..hehehe :"> *blushing*

Rozuan Ismail said...

ayoi!!blushing la sekarang..haha..x pe2 org x taw..hehe

miSs Zie said...

hahahhaa.....^__^

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^