Followers

saTu HaRi di Kota LumPur....

-SALAM-

hye~
emm smlm me kuar ngn datz N reha...best2 sal ni la 1st time me dpt kuar jln2 kt kL ngn reha..klu datz tu xpyh ckp la kn mmg ngn dia ja la kuar bjoli..hahahhaa...tp xdpt la nk huhahuha sgt sal ad "monyet" dia j0in da club..hak3 :))


seawal 8pagi lg dorg da call nk gerak dr S.Alam...bapak awal!!dorg ni nk tlg buka kdai ke hape???hahahahhaa...me pn apa lg mlompat arr dr katil g mndi demi shbt2 ku yg tchenta [ni sy tgh bodek kalian =,=]....siap2 pki bju suma da pkul9..dorg pn da smpi kL cntrl...mulut panda pn da bising da suh me cpt...dengan sedaya upaya me blari dr Ukm smpi kL [wahh nmpk real x tipu tu??] dkt2 pkul11 bru smpi...hehehehehhee :D


1st tu jln2 dlu kt jLn TAR...kira nk teman reha cr tudung utk akak dia N jubah utk mak mertua dia..huhuhuhu...tp mcm biasalah akhirnya saya tewas dengan nafsu...maka berlaku lah hilang igtn skejap apabila sya hmpir memborong kesemua tudung yg ad bgantung...haishhh =,=
da puas round2 tu ktowg nmpk satu meja tu tgh lukis2 inai kat tgn...N ianya sgt menarik apabila ad sorg awek Cina pn wt bnda tu smbil tggu member India dia pla wat n ktowg pn tertarik t0 j0in da club...1MALAYSIA...hahahahaha :))

:: taraaa!!!ni la hasilnya..sila abaikan pmndgn kt blakang tu...sbnrnya ni ktowg bru pas cuci inai tu..heee ::


siap wat bnda tu perut da nyanyi dondang sayang...apa lagi j0m p mkn...huhuhu...ktowg mmg tujuan asal tu nk g mkn kat Rafflesia Chicken Hut (RCH) yg satu2nya hnya ada kat the mall [ad sapa2 yg taw tmpt laen???] sgt2 rindu nk mkn sal bnda ni kt Sabah ja ada :'((
s0 kt0wg pn pegi la merajinkn diri g the mall [sgt hbt pegi mkn kna naek kTM lg] tp ktowg g bdua ja ngn Datz..reha xdpt j0in sal "m0nyet" dia nk mkn mcD...ulalala~~


smpi the Mall apa lg serbu!!!!!taraaaa....da kt meja mkn...huhuhuhuhu ;p

:: smbil tggu mknn smpi masi sopan gadis ini ::


:: taraaa!!!BUTTER CHICKEN...yummyyyy ::


:: datz masi blh tsenyum manis tuang cili kat nasi ::


:: tapi gadis ini!!! terus melantak tnpa belas ksihan...muahahahaha...ni mentua lalu blkg pn wt2 xknl :p ::


:: akhirnya...Alhamdulillah~~licin jew pinggan..sng keja bdk2 kt dap0r tu..muahahaha :)) ::


:: sgt jelez ngn inai kt tgn datz =,= ::



okeh2 prut da knyang j0m balik!!! kaki pn da mlecet da...hahaahahha :)))

:: sgt teruja tgk train bwk tgki minyak....mcm org 1st time nek tren jew rupa...hahaha ::


:: hah!!!ni reha..time ni bru blik dr ambik reha kt putrajaya...singgah mkn KFC wlupn da dkt pkul 2pagi...mata suma da merah..yg penting prut kna isi...hehehe ::


akhirnya dpt gak lah release tension cket..skrg smbung stdy utk 2 paper yg akan menyusul...nyte #__#

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

5 tiNdakBaLaS:

Rozuan Ismail said...

wah..seronok jalan2 ye..x ajak pon..haha..

tity said...

tym2 exam lah nafsu mo bejoli tu tinggi kan...kalau x kuar, x sah...study pun x senang.. :)

miSs Zie said...

wanje:: huhuhu..next time kte jln sm2 k :)

tity:: hahhahaa..btul2...rsa mcm mo psuma tmpt ni..

mr.Runjai said...

hahahahaha <--- hanya mampu ketawa :)) apa yg lucu arr?? uhuuh

miSs Zie said...

hahahhaa..ktwa la spuas2 ati anda!!!

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^