Followers

♥ Matahari dan Ibunya ♥

-SALAM-

hye~

smalam ak kuar jln2 g bndar dgn tujuan nak g cr fon baru..
yela fon ak tu pn da blh msuk kategori walkie talkie da....hahahahaha:))
Dan inilah hasilnya...tadaaa>>>

:: memandangkan aku mls thp gaban so capture pki webcam jew la..haha ::


:: kualiti camera dia kurg mberansangkan la...**sila klik klu nak lbh jelas ::

i-mobile IE5512
touch skrin
3G
3MP camera
dan sebagainya....tapi yg pling penting harga dia RM299!!!murah kan or ak yg ktinggalan zaman????huhuhu..bg ak tu da murah da tu...cuma ragu2 ngn ktahanan fon ni..hehehe


okeh2 abaikan...sbnrnya ak nak citer sal pristiwa yg blaku time ak dlm pjalanan nk g centre point (shopping mall yg pling popular d kk). bas2 kat Kk skrg ni da laen..suma bas2 yg dr luar kwsn bndr kna bhenti kat terminal wawasan plaza..so klu nk pegi mn2 area bndr kna naek bas bndr@ city bus...mmandangkan ak pn da xtaw cmna nak naek bas tu so ak putuskn utk jln kaki jew la..ala bkn jauh pn dr wawasan plaza tu nak g centre point...blh gak buang lemak2 yg tgh mbiak dgn sihatnya ni....=,=


Laluan yg dsediakan mmg ada tp tula xde atap..so kire bpanas la cket kn...kna2 lg time da nak2 tghari....otw tu kira aku beriringan ngn 1kuarga ni..sorg macik N bberapa org anak dia yg kecik2 lg...time tu cuaca kjp panas kjp redup...dan berlakulah dialog ini....


anak: ishh matahari ni kjp ada kjp hilang...pandai lari2 ni matahari kn mak??
[xde jwpn pn dr si ibu....]
anak: main2 pula matahari ni kn mak???
[pn still xde jwpn...]
anak: mesti angin yg tiup matahari tu kn mak??
[masi gak xde jwpn..]
anak: mn da pegi matahari tu ea mak???
mak: dia g cari mak dia tu...
anak: owhh..msti mak dia tgh msk kn mak...


apakah?????wakakakakaka..aku rsa mak dia da mls nak explain so bg jew jwpn cmtu...tp anak dia gigih jew nk pcye kn...muahahaha...agak2 bila da bsr bdk tu rsa apa ea bila da blajar sains???

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

5 tiNdakBaLaS:

Rozuan Ismail said...

hik hik..budak zaman sekarang semua bijak2..pandai2..

miSs Zie said...

hahaha..taw xpe...kecik ag tp da petah..

Rozuan Ismail said...

thanks taw ajar pasal printscreen tuh.tq byk2

miSs Zie said...

ok jew no prob :)

tity said...

ha ha..lucu lah budak tu. tp pandai juga mak dia bg jawapan.

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^