Followers

SAYA SUKA KAM0o!!

-SALAM-

hye!!

ari ni bgun2 jew ak rsa ada something skit kt muka aku...tgk kt cermin...okeh jerwt!!!yess!!tu la tdo lmbt lg...apsl ak tb2 "care" psl jrwt ni??erkk=,=
da ak puas belek2 muka kt cermin bru ak pasan..WOW!!!bilik ak kemas bersih dan suci murni!!baeknya r0omate ak ni..ptut arr time tdo td ak dgr cm bunyi org btukang..rupany pembersihan sdg dilakukan...huhuhu...dlm ak mratapi ptumbuhan jerawat (?) ni roomte ak msuk...tny ak nk mkn roti tak??pastu dia bg roti siap ngn peanut butter g...wahhh!!!skali lg...BAEKNYA ROOMATE SAYA!!!

:: hye khaty!!U mmg da best la!!luv U!!mmmuuaahhhhxxx..hikhikhik::


okeh2 da2 mgampu ni...sbnrny bkn ak nak citer sal roomate ak...
bagi yg da lama follow blog ak msti korg prasan kn...blog ni agak tidak kurang berpendirian tetap :') ye la kjp timbul pastu hilang balik...hihihihi...klu kira ntah brp kali da ak post "lps ni aku nak aktif la"...hahahaha...ok2 pasni ak nak ckp cmni " lps ni ak nak aktif klu ak ad mood la..." HAHAHAHAHAHA!!!
ak ni blh di kira spesis hangat2 tahi ayam laa..ak akan aktif klu ak jmp somethng yg baru...mcm templete ak ni ntah brp kali da ak ubah...sbb ak suka blajar bnda2 bru...klu ak nmpk somethng kt blog org yg mnarik phatian ak, ak akn cari tutorial dia ngn try edit sndiri...nak tny kat org ak ni agak pmalu cket...huhuhuhu :')
kbykn script2 ak blajar kat SINI dan SINI...bg yg nak blajar tu g la tgk2 k :)


Hobi terbaru ak skrg lak ak suka g lepak2 kt blog org N g mnyebok komen2 kt sna...hahahaha...kdg2 ak jd silent killer reader jew..mn yg blog ak mnarik phatian tu akan slalu lah di lawati...hahahaha...antara blog yg ak suka :-

        LIYANA LUNIA

Kira ni blog yg wajib ak buka stiap kali ak blogwalking la...ak jmp blog ni time ak nak psg button LIKE kt blog...ak cr tutorial kt blog N tjumpa blog ni...sejak dr ari tu ak kira admire gak kt blog ni wlupn tuannya xtaw..h0h0h0 :') sbnrnya ak ad gak komen2 kt post tp dia rmi sgt follower N komen dye xkurg dr 20 kot stiap post...mmg dia xkn sdr khadiran ak..s0 ak putuskn utk jd silent reader jew arr...huhuhuhu...xpe2 ak nak hye gak kt dye...hye Liyana!!!HAHAHAHAHAHA :))


Selain tu ak SUKA gak kt blog ni :-


HAHAHAHAHAHA!!!blog ni ak suka menyebok...bru lg ak follow blog ni..dlm mggu ni gak kowt!! sbnrny dia yg first dtg lepak2 kt blog ak...pastu ak pn mnerjah arr balik...APA YG AKU SUKA KT BLOG NI????hahahaha...brader ni post dia best2...sume mmg agak gila2 la...N yg bestny dia akn print screen komen2 org yg agk mnyentuh kalbu dia kt post tu...aku baru 2 kali komen kt post2 dia dan ke 2-2 post ak tu da mnusuk kalbu dia...skali lg HAHAHAHAHAHAHAHA!!!agak kejam kot komen2 aku...tp xpe tu yg wat ak suka kt blog ni sbb dia alert ngn penyeb0k cm ak ni...yala sape lah sy ini sekadar dipinggiran *(tetiba)*....
hYe br0!!anda mmg terbaek laa!!!nnt sy dtg lepak2 lg k!!hikhikhik


Sbnrnya byk lg blog yg ak slalu pegi tp alaa korg suma pn mmg slalu pegi kn...blog mana???SINI...SINI.... SINI dan SINI...c0nfirm la kn ^^...pasni akan byk lagi blog2 yg akan aku terjah....tp ak xsuka sgt menyebok kt blog yg komen dia ad security sbb da best2 ak komen pastu xley nk post sbb code security tu slalu lappy ak xley load abiz T_T...tp ak ttp gak dtg bc2 post ala2 silent reader arr..huhuhu


k lah bye!!

p/s- aku dlm proses menghabiskn tgk jgn pndg blkg congkak 2...mesti korg gelak kn muvi da basi ak bru nk nengok-_-...tp ak xrugi sbb xbest!!HAHAHAHAHAHAHA!!!
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

6 tiNdakBaLaS:

Rozuan Ismail said...

haha..stalker blog orang la sekarang..tahu la fb dh nak delete x lama lagi

miSs Zie said...

hahahahaha..taw xpe...tggu pas ni sape lg yg akn tersenarai utk diterjah..hehehehe

Amy Syaquena said...

salam kenal..amy singgah dan follow jemput ke sinar raudah ye

miSs Zie said...

hye amy^^
salam knl gak..

Mr. Swift said...

Haha. Thank you menusuk kalbu. :p

miSs Zie said...

HAHAHAHAHA!!!

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^