Followers

Do you know Reza Salleh???

-SALAM-

Hye!

Tajuk nak gempak je kn..speaking youu!!hehehe:p
Korang kenal x Reza Salleh ni??Rugi arr korang xkenal ;p hehehehe..xde lah!!aku pun baru kenal petang tadi:') Tapi tadi aku da download lagu dia..agak best juga lah..aku cadangkan korang mesti dengar juga..Dia nyanyi sempoi je. Orang dia pun boleh tahan :')

Comel kn dia!! ;')

s0 xmau cakap banyak jom DOWNLOAD LAGU REZA SALLEH laju-laju ;) free je so apa tunggu lagi!!

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

2 tiNdakBaLaS:

Nurun said...

i xkenal pun. reza era.fm knl la.

miSs Zie said...

@Nuruntry lah donlod lagu2 dia..not bad ^^

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^