Followers

Saya studi hard oke!!

-SALAM-

hye!!

Tinggal beberapa jam lagi ahad nak berakhir. Tu bererti aku ada masa beberapa jam je lagi utk bersedia sebelum perang esok..hahahaha ;). Dan seperti kebiasaannya, asal nak exam aku akan start rajin blogging...kalau game kat FB tu xyah cakaplah kn memang terbawa2 sampai dalam mimpi :')

Tapi saya studi okeh!!walaupun 5min baca nota, 30min main game ;p

Nampak tak wayar yg da berbelit2 mcm otak aku sekarang ni??hahaha...tu sebenarnya sebab aku selalu angkat lappy aku pangku kat peha. Penat weih nak tiarap dari pagi sampai petang. Aku memang xsuka studi kat meja sebab nnt *butt* aku kebas..okeh tipu!! sebenarnya meja aku semak :')

Ni lak sebelah kiri aku :') coklat Daim tu kira nak makan kalau rasa mengantuk tapi dah jadi kunyahan aku setiap saat da ;p. Nampak tak kertas biru disebalik wayar tu??tu bukan kertas nota okeh tapi duit seringgit2 baki aku beli air mineral tadi. Nampak tak ke"bizi"an aku tu smpai duit pun xsempat nak masuk wallet ;p

oke lah! Aku nak sambung studi balik =,=
Malam ni nak tgk mentor. Rugi kalau x tgk sebab mlm ni Salma nyanyi :)
oke bye!

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

8 tiNdakBaLaS:

Dea said...

gud luck, dear!!..lme dh xmkn daim!!.. hehe

n3scaf3_ais said...

bahaya pangku laptop kat peha....

Nasi Tiruan Pulak!!
Anggota Parlimen Kantoi Tonton Video Seks

miSs Zie said...

dea:: thanx dear^^

nescafe:: hoho..pnt blakang tula pangku :)

wanie m'nJ said...

kah3! lawak lah!!

good luck !!

sy exam next week.
tp slalunya mlm exam baru serabut membaca buku. tp rasanya klu study last min lg masuk otak kot.haha. malam tu x pegang apa dah, buku 24 jam. makan bc buku, tp on9 x de la sntuh buku. x da feel! haha

miSs Zie said...

@wanie m'nJ ahahaha..taw xpe..ni pon da saat2 akhir ni still lg layan game kat fesbuk...tadi g nengok mentor lagi..mmg xde ksedaran gilerr...anyway thanx dear...gud luck to u t0o..

tity said...

hoho..rindu nya aku dgn keserabutan ni semua. dgn neves sendri sbb blum habis study lg..haha.

miSs Zie said...

@tityhahaha..ko btpa skrg??

tity said...

@miSs Zieaku d rumah, tukang jaga perut org rumh.hihi.

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^