Followers

PC FAIR YANG MENGGILAKAN...

-SALAM-

hye!!

citer ni sbnrnya smlm lg ak nak post tp da xlarat da nk on9 sbb letih sgt...so postpone arr g ari ni...hahaha...
smlm awal pagi lg ak ngn datz da jln g midvalley...da la mlm tu ktowg tdo da nak2 kol4 pagi...7.30 da bgun...mmg ngantuk gile arr...ktowg ada misi kat PC Fair..ni suma gara-gara promosi dari seagate..."60 pelanggan pertama akan mendapat USB 2.0 500GB hnya dgn RM99!!!"

:: MALAYSIA IT FAIR::

 smpi2 kt mid dlm kol9 dan mmg rmi gila da org time tu...agak lama gak la ktowg tggu kat luar smntra buka...buka2 jew trus dgn gigihnya ktowg lari2 cr booth seagate tu...da cm org rentas desa pn ada da...hahaha...tp malangnya ktowg xsmpat pun...HAHAHAHAHA!!!so datz shopping speaker smntra aku mcm biasa la bgambar sana sini...muahahahaha!!!

:: korg rsa cmn nak dpt klu gni rmi org...bygkn la klu aku yg dkt dlm tu ak tarik2 jew duit tu smua...muahahaha ::

:: hahahaha...jgn malu jgn segan...gambar jgn xgmbar...wakaka ::

da pnt2 jelajah ktowg g mkn...ok mls nk citer psl mkn ni...mnyakitkan ati jew klu igt...bygkn nasi+ayam gorg+ syur kacang = RM9????agak gila kn!!!=,= bgus g mkn ayam penyet kt padang jawa...bru RM5 ngn jus oren lg...da pasni katakan tidak ngn food court midvlly!!

k lah ak pn da xtaw apa ak mlalut ni...mata klu da tgk tv ni mmg yg bukan2 da ak citer...ohya..ad request lg ak dpt..kli ni tnya sal tutorial hidden shoutmix...emm nnt arr ak wat...mlm ni da xlarat arr...

oke bye!!
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

12 tiNdakBaLaS:

Dya said...

waaa... murah jgak ea.. :).

miSs Zie said...

emm aah murah..tp tula first come first serve..s0 pluang tu kira mcm 30% je..huhuhu

A'IM said...

DARI SAHABAT BLOGGER...DAH FOLOW ANDA..CATCH ME BACK YA :: ENTRI BARU :: 5 TEMPAT MELAHIRKAN ANAK YANG ANEH TETAPI TERKENAL :: http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/5-tempat-melahirkan-bayi-paling-aneh.html

miSs Zie said...

tQ^^

tity said...

aku pnh mkn foodcourt yg tgkt 2 tu...beli yong tau fu ingat macam di KL sentral, ambil 5/6 jenis hrga <RM8..sekali bayar berbelas2...padan muka.

miSs Zie said...

hahahaha..tula psl..ak slama ni klu p mid juz mkn fast food..ni bru pertime mo try mkn d food court skali tgk mhl bebenor..huhuhu

al_hakim said...

saya p jugak..tak nampak ziela pun..hehe

cik teynteyn said...

hehe .. bestnye ..

miSs Zie said...

al-hakim:: huhuhu..awk pg ari brp??emm rmi gle org kn tu arr kot xtjmpe..klu xpn ad lggar bahu tp xpasan kn ;)


cik teynteyn:: hahaha...mmg best tp tu arr nk bsesak ngn org tu yg xtahan tu...

A'IM said...

xminat pergi pc fair sebab sesak dengan perlbagai makhluk

ZACK ENTRY said...

kenapa saya tak jumpa yer 500GB RM99 tu? adess

little cart00n said...

kalau pergi mid, makanan mmg mahal gile!
duit terbang kat makan je..
grrr!

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^