Followers

Selamat Tahun Baru Cina...

-SALAM-

hye!! gong xi..gong xi!!!

hari ni klu nak kuar uma mmg xdapat lah kn...msti ramai gila orang kt luar kn...s0 aku ngn kak aku pn putuskan duduk uma tgk tv je lah...tapi tv pn xde citer best...aku pn hairan lah, spatutnya time2 perayaan ni spatutnya pasang la rncgn best2 sikit...ni sama je ngn rancangan tv ari2 lain...nak xnak layan national geographic la...tgk haiwan2 ni pn comel gak...hahaahaha...

mlm tadi meriah gila arr ngn orang main bunga api...tp yg xbestnya aku xdpt nak join da club la kn...klu kat Sabah aku mmg raya cina ni ala2 mcm raya aku jugakk...hahaha...orang main mercun aku pn mnyebok gak...org g braya aku pn braya gak...s0 kiranya kalau raya cina mmg aku pn byk gak arr dpt angpau...tp kt sini ak da xdpt arr nak mcm tu lg...sob..sob :'(

:: ni aku ambik dr tingkap uma je...klu ikut ati mmg nak join tapi nak turun bawah naik lif bagai tu la mbantutkan niat aku...huhuhu ::

okeh lah...aku pn xtaw apa da aku ckp ni...td mood bkobar2 nak buat entri tp ni da tgk tangkai jering ni hilang tumpuan da aku...kang sblum mlalut yg bukan2 baik aku stop la kn...hahahaha...


♥HΛPPΫ CΉIПΣSΣ NΣШ YΣΛЯ♥ (\ /)
   ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ღ( . .)ღ
  ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀C(”)(”)



TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

2 tiNdakBaLaS:

wunny said...

slamat thn baru.. slamat dtg arnab:)

E.d.Y said...

nak angpau..hehe

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^