Followers

Segama!

-SALAM-

Hye!

Cuti ni aku keja kat kedai macik aku. Kedai stationery + photostat + binding dan sewaktu dengannya. keja kat kedai ni xsusah pun dan aku sorang je yg jaga. Kedai ni baru juga buka dalam 2minggu ni so pelanggan tu memang kurang lah. da pelanggan kurang s0 aku pun memang xde keja nak buat. Asyik mengadap lappy sambil main game. Hahaha..Tapi okeh juga lah kedai sebelah menyebelah ni ada juga teman aku borak-borak.

Selama ni segama ni tempat aku teman mak aku beli kain je..kira kain dia murah ala2 kat Jalan TAR lah..So kira kalau nak2 raya barulah menjejak kaki kat sini. Tapi ni da keja kat sini baru aku kenal tempat ni. Yala bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta kn...Segama ni suasana pagi ngn petang dia totally berbeza. Kalau pagi ni memang banyak gila keta park sampai double park lagi tapi orang lalu lalang memang xbanyak. Kalau petang lak da memang xbanyak keta dan banyak gerai-gerai makan akan dibuka. Suasana pula memang happening la setiap saat..

:: Ni kedai tempat aku keja..sebelah tu mesin basuh kedai dobi sebelah :) ::

:: Segama di waktu pagi memang sesak ::

:: Gerai-gerai jual pelbagai juadah::

Kerja kat sini aku rasa best jugak. Yala kenal ramai orang..dapat kawan baru..so kira memang enjoy juga la..

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

LIKE LAH JANGAN MALU :p

4 tiNdakBaLaS:

tity said...

selamat bekerjaya..hihi :)

Hana Farhana said...

agak2 klu aku dtg ftstat bleh dpt free ka?
br ku tau ada org jual2 ptg2 d sgama.. haha

amranaiman said...

huhu ingt fotostat.. seb bek g tau mesin dobi sbelah tu ..huhu :P

Mimie said...

segama tu kat mn? kita xtau,.. hehe btw, done follow u.. :)

Post a Comment

♥♥SILA2 LA KOMEN♥♥
♥~Pandangan Anda Sangat diHargai..:)
♥~Sharing is Caring ^__^